Gracias, Mariangela,
Shall do!
Azril
PD: Will check what's happening in Perú (arriving there on thursday...)

2011/10/11 mariangela <maciacia50@hotmail.com>
did you put you action in
http://map.15october.net/
you can do it directly
 
mariangela
----- Original Message -----
Sent: Tuesday, October 11, 2011 3:55 PM
Subject: [Acampadas y FSM discussion] Fwd: [Klimataktion Uppsala] Fwd:Inbjudan att delta i Occupy Uppsala

Dear friends,

Two bits of info for the indignad@s' (Uppsala Social Forum) network in Uppsala 

1) Do you want to meet tomorrow wednesday 12/10 (kl. 19-20) - at Hugo's (Biotopia) to converse and bid farewell? If so, please let me know ASP - since I travel to Perú next morning.

Sergio, since you took the list of participants, please send this info to the list! The same applies to Sanaya, please!!!

2) There will be a local action to "occupy Uppsala", as indicated below - with police permit and all  - "our" people attending the saturday action could later on join the larger meeting in Stockholm later on in the afternoon.

While waiting for your answer ASP
Abrazos
Azril


---------- Forwarded message ----------
From: Gunilla Meurling <gunilla.meurling@gmail.com>
Date: 2011/10/11
Subject: Fwd: [Klimataktion Uppsala] Fwd: Inbjudan att delta i Occupy Uppsala
To: mjv-uppsala@googlegroups.com


Hej!
Mer om Occupy Uppsala:

Här kommer en inbjudan att delta i den fredliga manifestationen Occupy Uppsala, nu på lördag 15 okt, 13-14 på Stora Torget i Uppsala. (Vi har tillstånd för manifestationen)

I USA har flera fackföreningar gett sitt stöd till manifestationerna. Det är viktigt just att det blir ett brett stöd över hela världen för denna rörelse för att den ska få större inverkan. Manifestationen anordnas inte av några organisationer utan är en bred rörelse som kräver att den rikaste delen av befolkningen tar sitt ansvar för resterande 99 procent. När det gäller klimatfrågan, fördelningsfrågan som fackliga rättigheter. Det är dags att ställa oljebolagen och börsjättarna till svars för klimatproblematiken! Det är bra att sluta upp kring denna globala rörelse för att trycka på för en förändring om vi ska klara klimatkrisen.

Detta är ett utdrag från Occupy Swedens sida,

Den Arabiska våren skapade tumult och vilja för demokrati i den Arabiska världen. Genom det så inspirerades många Europeiska länder till att starta sina egna demonstrationer mot politikernas korruption och bankernas makt. Den senaste uppresningen har skett genom Occupy Wallstreet som har hållit på i två veckor från de ursprungliga över 2000 demonstranterna så finns idag några hundra kvar som ståndaktigt sitter kvar och ockuperar Zuccotti Park i New York. Ockupanterna har varit fredliga och det enda våldet som utförts har gjorts av de som har svurit att skydda befolkningen nämligen polisen.
De som redan är där har svurit att sitta kvar tills de blir hörda och trotts trakasserier av polisen och beslagstagandet av regnskydd så sitter de kvar och uthärdar.
Runt om i både USA och världen så har stöd demonstrationer av liknande slag börjat med ett klart budskap. Vi är trötta på att den rikaste 1% av befolkningen förstör för de resterande 99%.
För mer information se facebooksidan Occupy Uppsala
http://www.facebook.com/pages/Occupy-Uppsala/223324654398359?sk=info

Skicka gärna denna inbjudan till era medlemmar att komma och delta.

(Vi som har startat detta i Uppsala är Emma Wallrup och Charlotte Therese Björnström. Det är dock inte kopplat till något parti.)

Mvh
Emma

--
Detta brev har skickats till alla i e-postlistan "Klimataktion Uppsala".
För att skicka brev till gruppen, skriv till klimataktion-uppsala@googlegroups.com
 
För att gå ur gruppen, skriv till klimataktion-uppsala-unsubscribe@googlegroups.com
För att logga in, gå till: https://groups.google.com/group/klimataktion-uppsala (kräver google-konto).
 
Är du inte medlem i Klimataktion?
Bli det här: http://klimataktion.se/blimedlem
Som medlem får du ett medlemsbrev varje månad med nyheter kring klimatfrågan och vår förening. Du får också ett lokalt medlemsbrev med information om Uppsala. Dessutom får du ett konto på hemsidan, så att du kan blogga, skriva artiklar, skriva i forumet m.m.




--
Archive: http://openfsm.net/[…]/1318342162206
To unsubscribe send an email with subject "unsubscribe" to acampadas-y-fsm-discussion@lists.openfsm.net. Please contact acampadas-y-fsm-discussion-manager@lists.openfsm.net for questions.


--
Archive: http://openfsm.net/[…]/1318345134935
To unsubscribe send an email with subject "unsubscribe" to acampadas-y-fsm-discussion@lists.openfsm.net. Please contact acampadas-y-fsm-discussion-manager@lists.openfsm.net for questions.